[gridengine users] grid jobs not visible with qstat output

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Wed May 6 14:31:50 UTC 2015


> Am 06.05.2015 um 16:05 schrieb sudha.penmetsa at wipro.com:
> 
> Hi,
>  
> I noticed that I've had two grid jobs running over a week on a machine of which I haven't been aware of. Both of the jobs have been launched with qrsh but they are not visible with qstat thus for a reason or another they are no longer included in grid book-keeping. This issue will cause that grid resources are wasted for ghost jobs as for example both of my jobs seem to consume 100% CPU on the host.

To me it appears to be a display problem only. The processes are still bound to the sge-shepherd?

$ qhost -F

lists a negative slot count?

-- Reuti

>  
> Can anyone please explain on this.
>  
> Regards,
> Sudha
>  
> The information contained in this electronic message and any attachments to this message are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain proprietary, confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately and destroy all copies of this message and any attachments. WARNING: Computer viruses can be transmitted via email. The recipient should check this email and any attachments for the presence of viruses. The company accepts no liability for any damage caused by any virus transmitted by this email. www.wipro.com _______________________________________________
> users mailing list
> users at gridengine.org
> https://gridengine.org/mailman/listinfo/users




More information about the users mailing list