[gridengine users] unable to contact qmaster using port 536 on host

MacMullan, Hugh hughmac at wharton.upenn.edu
Fri May 8 13:29:42 UTC 2015


Hi Sudha:

What exactly do you mean by "the grid environment didn't load"? Was the qmaster server down, restarted, patched, rebooted, etc? Can you run 'q' commands (qhost, qconf, etc.) on the master itself?

-Hugh
P.S. SGE 6.1 (N1) is really old!

-----Original Message-----
From: users-bounces at gridengine.org [mailto:users-bounces at gridengine.org] On Behalf Of sudha.penmetsa at wipro.com
Sent: Friday, May 08, 2015 7:08 AM
To: reuti at staff.uni-marburg.de
Cc: users at gridengine.org
Subject: Re: [gridengine users] unable to contact qmaster using port 536 on host

The installed version is N1GE 6.1

All the machines have same version

Regards,
Sudha

-----Original Message-----
From: Reuti [mailto:reuti at staff.uni-marburg.de]
Sent: Friday, May 08, 2015 4:34 PM
To: Sudha Padmini Penmetsa (WT01 - Global Media & Telecom)
Cc: users at gridengine.org
Subject: Re: [gridengine users] unable to contact qmaster using port 536 on host

Was the installed SGE updated? Are all machines at the same version of SGE? - Reuti

> Am 08.05.2015 um 11:37 schrieb <sudha.penmetsa at wipro.com> <sudha.penmetsa at wipro.com>:
>
> Hi,
>
> We have an issue with our grid env today.
>
> The grid environment didn’t load and while running grid commands we got the below errors
>
> error: unable to contact qmaster using port 536 on host (grid master server)
> error: can't unpack gdi request
> error: error unpacking gdi request: bad argument
>
> Can anyone please let me know what could be the issue.
>
> Regards,
> Sudha




More information about the users mailing list